avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau SRL

Care dintre cele doua ar fi mai convenabila pentru activitati educative: cursuri, ore particulare de limbi straine sau colaborari cu insitutii de invatamant pentru diverse cursuri optionale?
Cel mai recent răspuns: arrriadna , utilizator 20:31, 2 Septembrie 2012
amandoua au avantaje si dezavantaje.
Pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati cel mai indicat este PFA.
Eu functionez ca PFA din anul 1998, sunt platitoare de TVA si imi tin singura contabilitatea in programul SAGA.
in situatia in care imi fac un PFA este cumva vreo lege care sa imi interzica sa fiu si salariat la stat si sa prestez servicii in acelasi domeniu, dar ca persoana fizica autorizata?
~ Conținut șters la cerere ~
adolfina pop a scris:

amandoua au avantaje si dezavantaje.

Care ar fi diferentele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este mai avantos in 2015 - srl-d sau pfa pentru prestari servicii? An.Dumi An.Dumi Buna ziua, Suntem doi tineri, prestatori de servicii si am dori sa stim ce ar fi mai avantajos pentru noi, sa ne deschidem un PFA sau un SRL-D pentru 2015? ... (vezi toată discuția)
Sfaturi referitoare la anularea unei anexe a contractului de munca violetmist violetmist Buna ziua, Doresc sa va cer sfatul cu privire la situatia prin care am trecut/trec la locul de munca si mai ales cu o anexa la contractul de munca pe care ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala particulara de limbi straine va rog foarte mult sa ma ajutati cu informatii pentru infiintarea unei scoli cu predare in limbi straine: 1. domeniu de activitate - cod CAEN; 2. acte ... (vezi toată discuția)