avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor plata intretinere persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor plata intretinere persoana cu handicap

Buna ziua,
Sunt persoana cu handicap, din bucuresti. In aprilie mi-am pierdut locul de munca, si de atunci nu am avut posibilitatea sa imi platesc intretinerea. Din aceasta cauza, s-au adunat 1000 si ceva de lei de plata. Din ajutorul de handicap de 234 de lei nu am posibiltatea sa achit si intretinerea. Este oare posibil sa primesc de la stat un ajutor in acest sens? Multumesc
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 12:35, 22 August 2012
Buna ziua.
İmi pare rau de situatia dumneavoastra, multi suntem loviti de "fulger" azi.
Statul nu ne va plati niciodata intretinerea. Si asa considera ca da prea multi bani la persoanele cu probleme.
Puteti insa merge la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a sectorului de care apartineti (mai exact acolo unde depuneti actele dupa ce treceti de comisie si de unde va luati drepturile) si luati legatura cu persoanele de acolo sa va integreze intr-un program de gasire a unui loc de munca. Sunt obligati sa va ofere ceva. Eventual va duceti si cu un document de la administratia blocului in care sa se scrie datoria avuta.
Mai puteti lua legatura cu o fundatie, de exemplu Estuar, avand urmatoarele centre sociale;

1. Centrul Social Sector 1 Bucuresti
Calea Dorobanti, nr. 187, sector 1
Bucuresti, cod: 010588
Tel./Fax: 021/230.05.57 (intre orele 08.30 - 16.30)
Mobil: 0758.119.312
E-mail: office.cs1@estuar.org

2. Centrul Social Sector 6 Bucuresti
Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6
Bucuresti, Acesta se afla la inceputul Drumului Taberei, la Razoare, pe partea dreapta spre fostul Moghioros, intr-o curte.
Tel./Fax: 021/411.08.85 (intre orele 08.30 - 16.30)
Mobil: 0753.088.677 (intre orele 08.30 - 16.30)
E-mail: office.cs6@estuar.org

Va doresc succes! Nu disperati.
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2012
tarkan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale pentru persoanele cu handicap accentuat si grav ContSters72939 ContSters72939 Am auzit la stiri ca pentru persoanele cu handicap accentuat sau grav se dau niste ajutoare sub forma de zahar si faina si nu mai stiu ce. Eu am handicap ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)