avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire fond rulment la chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire fond rulment la chiriasi

locuiesc cu chirie in cartierul ANL din anul 2005. in anii 2007 - 2009 mi s-a incasat fondul de rulment trecut pe chitanta ca avans intretinere. as dori sa stiu cand pot cere restituirea acestor sume.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:04, 20 August 2012
Fondul de rulment se restituie la cererea proprietarului cand aceste vinde sau se muta (daca este chirias si apartamentul nu are proprietar) din condominiu, acesta se poate compensa cu luna neplatita in limita in care este acest fond, daca este mai mare se restituie, iar daca este mai mic decat luna de acoperit se plateste diferenta.
Fondul de rulment se poate restitui numai in situatia instrainarii apartamentului sau in cazul transmiterii dreptului de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond rulment pt chirii anl irimiadana irimiadana cand am inchiriat prin ANL o locuinta, mi s a oprit un fond de rulemnt. ulterior am cumparat apartamentul,dar fondul nu mi l au restituit. cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment arlind arlind Buna ziua, Am locuit 5 ani intr-un bloc. Mereu am platit la timp întreținerea. De asemenea am platit fondul de rulment in fiecare an si fondul de reparatii ... (vezi toată discuția)
Cerere pt aflarea fondului de rulment si reparatii achitat in ultimii 4 ani amy0001 amy0001 Buna ziua. Am o problema - ceva mai mare - cu Asociatia blocului. Am stat in chirie - urmeaza sa ma mut la casa mea - si timp de 4 ani am platit fond de ... (vezi toată discuția)