Buna ziua,
Angajatorul nu si-a onorat plata drepturilor salariale aferente lunilor iunie si iulie, eu incetandu-mi activitatea la angajator cu data de 1.08.2012.
As dorii daca se poate un exemplu de cerere de chemare in judecata.
Ce alte acte ar trebui depuse la dosar?
Angajatorul mai are si alte procese tot pe codul muncii exact cu aceeasi revendicare, dosarele sunt publice? as putea sa ma inspir din ele?
Si o ultima intrebare cam cat ar dura un asemenea proces, avand in vedere ca angajatorul dupa cum v-am spus mai are si alte procese?
Cu respect,
La dosar depuneti copie c.i.m., copie acte aditionale la c.i.m. si copie decizie de incetare a c.i.m.
Durata unui litigiu de munca variaza in functie de volumul de activitate al instantei respective.
alexandru84
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va multumesc!
As putea pretinde pe langa drepturile salariale si oarece pretentii suplimentare (salarii compensatorii)?
Cererea trebuie scrisa de mana sau o pot tehnoredacta?
Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului, se prevede in art.166 alin.4 C.mun.
Cererea de chemare in judecata poate fi scrisa de mana sau redactata la calculator.