avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare mijloace fixe kit hidraulic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare mijloace fixe kit hidraulic

Buna ziua ,
Am cumparat pt o semiremorca un kit hidraulic de basculare in val de 4500 lei ,nu stiu exact in ce categ sa il introduc, ar fii ok la 2131 ?iar la amortizare nu stiu la ce clasa sa il pun. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Stefania26 , utilizator 16:18, 20 August 2012
Cred ca nu este vorba de un nou mijloc fix,ci doar de o piesa accesorie unui mijloc fix existent si anume semiremorca.In aceasta situatie kitul hidraulic se va inregistra ca piesa de schimb in contul de cheltuieli 6024.
Va multumesc frumos pt raspuns .Asa este o piesa accesoriu a unui mijloc fix ,aveti dreptate (voi modifica receptia ) !O zi placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piese de schimb cu valoare >1800ron verado verado Buna ziua, O firma de transport international achizitioneaza piese de schimb ,anvelope cu nota de receptie care se introduc in magazie si apoi se dau in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare achizitie cutie viteza bodean bodean Societatea are in parcul propriu mai multe auto. Pentru una dintre aceste masini, amortizata integral, a fost cumparata in vederea inlocuirii o cutie de viteza ... (vezi toată discuția)
Imobilizari corporale luciapap luciapap 1.Vrem sa achizitionam un utilaj, am incheiat contract si a venit factura de avans, cum se inreg in conta. f de avans in ct 232 sau in ... (vezi toată discuția)