avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general certificat digital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

certificat digital

Buna ziua.
Am schimbat certificatul digital folosit pentru semnatura electronica.La trimiterea declaratiei din luna iunie 2012, am primit urmatorul mesaj : certificatul digital folosit la semnarea fisierului nu are drept de depunere pentru ciful inscris in document.
Va rog , daca ma poate ajuta cineva.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gina10 , utilizator 21:41, 20 August 2012
certificatul digital trebuie reinnoit, acesta avand o perioada de valabilitate de 2 ani.
Verificati daca pentru CIF-ul pentru care ati facut transmiterea declaratiei ati depus formularul 150,insotit de documentele prevazute la art.2 din OPANAF 2520/2010,modificat si completat prin OPANAF 2568/2010.
Problema asta am avut-o si eu; la reinnoire, in loc de Dina-Impex srl era Dina Impex srl, deci lipsea liniuta; comparati certificatele intre ele.Am sunat la furnizor si mi-a remediat problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica firma preluata nicolpa nicolpa Buna ziua!Am preluat contabilitatea unei societati la care semnatura electronica o avea fostul contabil.Cum procedez in aceasta situatie?Administratorul ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)