avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Imi spuneti va rog daca concediul fara plata se trece in revisal? daca da unde , in ce termen se poate transmite si ce acte trebuie intocmite ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 20 August 2012
Art.54 C.mun. prevede : Contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.

Asadar, CFP nu constituie un caz de suspendare a c.i.m. obligatoriu .. prin urmare, daca angajatorul va decide odata cu acordarea CFP-ului si supsendarea c.i.m., atunci aceasta se completeaza si se transmite in REVISAL.

Suspendarea se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata micon micon Buna seara. As dori sa stiu daca o cerere de invoire (concediu) fara plata se transmite si se inregistreaza de catre angajator la ITM sau in alta parte, cu ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)