avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ong insolvabil
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ong insolvabil

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in ce cazuri ONG poate intra in insolventa? Ce inseamna si cere implica insolventa unui ONG? Ce implica insolventa:controale,zile intregi fartogaraie verificate?Unde ma pot adresa pt.a cere insolventa ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Lnsolventa ong darian2006 darian2006 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru insolventa uni ONG,care il trag asa dupa mine de 3 ani,cat platesc se acumuleaza dinou ... (vezi toată discuția)
Lamuriri formular 230 - asociatie grunwald grunwald Buna ziua, Am depus la organul fiscal mai multe formulare 230. Se stie, termenul limita e 25 mai. Nici pana la aceasta data n-am primit vreun ban in contul ... (vezi toată discuția)
Inchidere ong cu datorii la bugetul de stat lilianadarian lilianadarian Buna ziua! Cum pot sa desfiintez un ong care in acest moment a acumulat datorii pe salarii,pt.3 angajati,la finante. Cum pot concedia fara sa aiba castig de ... (vezi toată discuția)