avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Lamuriri Formular 230 - Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Lamuriri Formular 230 - Asociatie

Buna ziua,

Am depus la organul fiscal mai multe formulare 230. Se stie, termenul limita e 25 mai. Nici pana la aceasta data n-am primit vreun ban in contul ONG. Este al doilea an in care nu intra cei 2% in cont. Cum aflu ce s-a intamplat cu hartogaraia, cui ma adresez pentru lamuriri vizavi de subiect?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:15, 12 Decembrie 2015
Da, ar cam fi cazul sa depuneti cerere pe baza legii 544 a informatiilor de interes public pentru a cere informatii referitoare la situatia sumelor din 2% care au fost directionate catre ong-ul dumneavoastra pana pe 25 mai 2014.
Pentru formularele 230 depuse in 2015 mai e de asteptat. Au fost cazuri in tara cand ong-urile au primit banii si in anul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionare 2% pentru ong giuseppe07 giuseppe07 Pentru donatiile de 2% din impozitul pe salariu cei de la finate elibereaza extras de cont pentru a vizualiza de la cine au provenit donatiile ? (vezi toată discuția)
Ong-2% Iulia_A_68 Iulia_A_68 Buna ziua!Care este procedura de urmat in cazul in care un ONG nu a incasat in 2013 2% de la MF?Multumes anticipat! (vezi toată discuția)
Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)