avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt pe timp de noapte prima abatere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt pe timp de noapte prima abatere

Pe data de 18.08.2012 am luat din spatele discotecii la care eram un butoi de inox de bere gol [ am vrut sa sa ii dau o lectie proprietarului pentru ca m-a pus sa platesc bautura de 2 ori ,avand de gand sa ii inapoiez butoiul] . A doua zi am inapoiat butoiul prorietarului dupa ce acesta m-a sunat si a zis sa il duc . Va rog sa imi spuneti cat de departe se poate ajunge , adica pot face si inchisoare ? e prima oara cand am facut asa ceva .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:04, 21 August 2012
De unde stia ca l-ati luat dvs.?Daca a fost luat cu acordul proprietarului, nu e furt.Trebuie dovedita intentia dvs. privind furtul.
Stati linistit,in cel mai rau caz veti primi o amenda administrativa,nu o sa fiti trimis in judecata pentru furtul unui butoi gol.
Nu veti face inchisoare, in cel mai rau caz primiti o amenda administrativa care nu constituie antecedent penal, Daca nu a fost sesizata politia nici nu se va deschide dosar penal.
Da,si eu sunt de parere ca nu veti face inchisoare.
De unde a stiut proprietarul ca i-ati furat butoiul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Paul732 Paul732 Salut. Acum cateva zile am iesit cu niste prieteni in oras, iar la intoarcere spre casa, unii din ei s-au gandit sa ia un butoi de langa un local si sa il ... (vezi toată discuția)
Am furat o antena de masina ContSters227642 ContSters227642 Am furat o antena de masina si ma prins politia. am recunoscut fapta si apoi mi`au dat drumul dupa ce am dat declaratie si dupa ce m`au amprentat. nu am alte ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin danielboss danielboss buna ziua,ma numesc popa daniel,si am mai multe intrebari,sau chiar sfaturi...ieri am fost intr un magazin de haine si am furat o geaca(65 lei),vanzatoarea m a ... (vezi toată discuția)