avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma dupa faliment
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma dupa faliment

Buna ziua,
Se poate sa infiintez o noua firma pe numele meu,dupa ce am avut o alta si a intrat in faliment?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:09, 22 August 2012
Din pacate, in Romania se poate.
Daca nu ati fost condamnat pentru fapte incrimintate de legea penala cu privire la gestiune frauduloasa, abuz de încredere, fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, precum şi pentru infracţiunile prevăzute la art. 143 - 145 din legea nr. 85/2006, puteti fi fondator al unei alte societati comerciale.
...si sa nu aveti fapte inscrise in cazierul fiscal care va fac incompatibil cu calitatea de fondator/asociat/administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)
Buna seara emma08 emma08 daca doresc sa preiau o soc . comerciala prin onrc , si cazierul meu fiscal nu e \"curat\" , ma incadrez in prevederea din legea 31 care spune ca membrii ... (vezi toată discuția)
Condamnat pentru fals; pot infiinta o societate comerciala? eumarica eumarica In urma cu 6 ani am fost condamnat cu suspendare la un an si 3 luni pentru fals si uz de fals, de atunci a trecut perioada de proba, am facut si demersurile de ... (vezi toată discuția)