avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL dupa faliment
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL dupa faliment

In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ?
Daca nu ati fost condamnat pentru fapte incrimintate de legea penala cu privire la gestiune frauduloasa, abuz de încredere, fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, precum şi pentru infracţiunile prevăzute in legislatia cu privire la insolventa, puteti fi fondator al unei alte societati comerciale.
De asemenea, sa nu aveti fapte inscrise in cazierul fiscal care va fac incompatibil cu calitatea de fondator/asociat/administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma dupa faliment t_gheorghitza t_gheorghitza Buna ziua, Se poate sa infiintez o noua firma pe numele meu,dupa ce am avut o alta si a intrat in faliment?Multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitate asociat unic VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua Nu sunt sigur ca am inteles bine prevederile legii privind societatile comerciale si as dori o clarificare. Legea spune ca: \\"Art. 6 (1) ... (vezi toată discuția)
Cazierul judiciar pentru a deschide o firmă? Iris 2000 Iris 2000 Pentru a deschide o firmă pe numele meu trebuie sa depun si cazierul judiciar? (vezi toată discuția)