avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cazierul judiciar pentru a deschide o firmă?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cazierul judiciar pentru a deschide o firmă?

Pentru a deschide o firmă pe numele meu trebuie sa depun si cazierul judiciar?
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:17, 13 Ianuarie 2021
Nu va trebuie cazier judiciar, veti da o declaratie ca notariala ca nu ati savarsit anumite fapte si nu aveti condamnari in acest sens.
Mai exact ce fapte?
Imi puteti explica mai pe larg?
Multumesc

Madalina Pascu a scris:

Nu va trebuie cazier judiciar, veti da o declaratie ca notariala ca nu ati savarsit anumite fapte si nu aveti condamnari in acest sens.

Conform Legii 31/1990, art. 6. alin. 2 : nu pot fi fondatori persoanele care, potrivit legii, […] au fost condamnate pentru gestiune frauduloasă, abuz de încredere, fals, uz de fals, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, dare sau luare de mită, precum şi pentru alte infracţiuni prevăzute de prezenta lege.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl dupa faliment ciochinanicolae ciochinanicolae In anul 2014 mi sa declarat falimentul unui SRL . Dupa cat timp pot infiinta un nou SRL ? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate asociat unic VasiliuDan VasiliuDan Buna ziua Nu sunt sigur ca am inteles bine prevederile legii privind societatile comerciale si as dori o clarificare. Legea spune ca: \\"Art. 6 (1) ... (vezi toată discuția)
Condamnat pentru fals; pot infiinta o societate comerciala? eumarica eumarica In urma cu 6 ani am fost condamnat cu suspendare la un an si 3 luni pentru fals si uz de fals, de atunci a trecut perioada de proba, am facut si demersurile de ... (vezi toată discuția)