avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordul vecinilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordul vecinilor

am nevoie de acordul vecinilor daca spatiul comercial este la un parter de bloc cu intrare separata de intrare blocului iar vecinii sunt tot cu spatii comerciale,singurul spatiu de locuit fiind cel de la etaj?
Va este necesar acordul vecinilor si al Asociatiei.
Legea 230/2007 Art. 42. - Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinata initiala, conform proiectului initial al cladirii cu locuinte, se poate face numai cu avizul comitetului executiv si cu acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza, pe plan orizontal si vertical, spatiul supus schimbarii.

La parterul blocului in care locuiesc avem un spatiu comercial, toti care inchiriaza cer aprobarea comitetului si a vecinilor (si nu au fost putini).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare firma in spatiu comercial la parter bloc locuit mobinstal mobinstal La parterul blocului in care locuiesc ( etaj 1) sunt spatii comerciale . Pana in acest an , toate firmele care isi desfasurau activitatea , solicitau acordul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou ... Ani1959 Ani1959 Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc nou care este in acte (si din proiect) spatiu comercial. In acest spatiu, doresc sa deschid un salon ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinet stomatologic la parterul blocului elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com De curand un vecin mi-a solicitat acordul pt. deschiderea unui cabinet stomatologic la parterul blocului in care locuiesc. Eu nu am vrut sa semnez dar am ... (vezi toată discuția)