avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietatea in condominiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietatea in condominiu

Suntem proprietari al unui apartament intr-un bloc de locuinte. Acum cateva zile in timp ce noi eram in concediu, unul dintre vecini, venit in vacanta din Italia, si-a facut gard in fata geamurilor apartamentului aflat la parterul blocului. Apartamentul este situat cu vederea in spatele blocului unde se afla si garaje, proprietate privata. Distanta dintre bloc si garaje e de aprox 5m iar dansul prin amplasarea fara autorizatie a gardului, la o distanta de 1,5 m de peretele blocului ne reduce spatiul de acces la garajul nostru ,proprietate. Ce e de facut in acest caz? Daca ii daramam gardul ce se poate intampla? Se pare ca suntem singurii deranjati de acest lucru din bloc.
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 18:05, 21 August 2012
Faceti plangere la primarie Serviciulde disciplina in constructii. Nu trebuie sa aveti si alte persoane care sa va sustina e suficienta plangerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa gospodareasca aleee_h aleee_h Am construit o copertina din lemn in lateralul si putin in spatele casei,pentru a depozita lemnele, fara fundatie, acoperita cu fasi de tabla, fara ... (vezi toată discuția)
Trotuar de garda MariaSV MariaSV Va rog sa-mi spuneti ce lege prevede ca trotuarul de garda este proprietate comuna tuturor proprietarilor si care este dimensiunea acestuia. Avem spatii ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)