avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legea 59/1934
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legea 59/1934

Buna ziua , am o cauza in desfasurare si de mai bine de 2 ani nu e rezolvata , intemeiata pe art. 67 din Legea 59/1934 privind anularea unei file CEC.
In probatoriu la actiune au fost depuse copia cec-ului , contractul de distributie in care se arata toate datele cec-ului inclusiv avalistul care semneaza si in contract , cec cat si pe procesul verbal de predare primire al filei CEC.
Judecatoria Buzau prima Instanta care a incercat solutionarea cauzei s-a sesizat din oficiu ,desi in ctr era stabilit locul litigiilor in caz de conflicte , ca necompetenta la termenul nr. 5 si a declinat dosarul la Judecatoria Ploiesti.
La Judecatoria Ploiesti , dosarul a sosit dupa 1luna timp in care am pierdut orice speranta , la termenul nr.4 si aceasta Instanta s-a declarat necompetent dar aici din punct de vedere material , cum in cerere nu s-a cerut admiterea unei cereri evaluabila in bani ci de anulare a unui titlu , Instanta a declinat cauza Tribunalului Prahova.
Aceste solutii date de catre Instante mentionez ca nu au facut decat sa ne prejudicieze cat mai mult deoarece Tragatorul a intrat in faliment si la aceasta data firma este radiata deci ma judec cu o persoana inexistenta , Tribunalul Prahova in baza art. 36 din Insolventa a suspendat cauza.
Discutand cu Administratorul Judiciar acesta a dorit acelasi lucru ca si noi anularea cec-ului semnandu-mi o intampinar prin care achieseaza la cauza , dar berbecii de Judecatori nu citesc ceea ce se depune la dosar.
Banca emitenta , vorbind cu reprezentantul avocat au spus ca trebuie urmata Legea si ca e d acord cu noi de anulare a titlului.
Am facut recurs la incheierea de suspendare si uite asa cauza dupa dupa 2 ani a ajuns pe masa Curtii de Apel Ploiesti cu primul termen pe 14 septembrie 2012 , efectiv nici nu mai stim ce sa facem , sigur Instanta va spune ca ne vom indrepta catre o persoana inexistenta si vom ramane cu ochii in soare, dar lavdata cererii Tragatorul era ok fara pbl am instiintat Instanta ca avem avalist si vrem a ne indrepta asupra lui dar fara rezultat.
Eu cred ca nici la aceasta Instanta nu vom avea castig si vom face recurs si vom ajunge la Inalta Curte de Casatie si Justitie ulterior CEDO dand in judecata STATUL ROMAN prin MINISTERUL JUSTITIEI ca nu au solutionat cauza in timp util mai ales ca anularea filei CEC se face cu URGENTA SI PRECADERE cauzandu-ne mari pagube si dificultati pentru ca JUDECATORII sunt Incompetenti si corupti , intrebarea mea ce sa mai invoc ca cauza este asa de simpla . . . . Multumesc frumos ! :((

Alte discuții în legătură

Model cerere anulare fila cec ADELA STROE ADELA STROE buna ziua, la firma am pierdut fila cec de la un client, ca sa anulez fila cec trebuie sa fac actiune in justitie pentru anularea acesteia va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - primul termen syca_m syca_m Buna ziua, Tin sa va mulumesc pentru sfaturile date legate de subiectul[i] \"Permis suspendat pentru 30 de zile - ABUZ AL POLITIEI\"[/i]. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Cec - nelamuriri despre investirea cu formula executorie stepetrache stepetrache am marea rugaminte de a imi spune ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea sa ridic de la instanta cecul investit cu formula executorie. Concret, am ... (vezi toată discuția)