avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj?

Buan ziua!va scriu pentru o prietena care este intro situatie dificila!

"este separata de sotul ei de 4 ani,locuiesc in aceeasi locatie cu cei 2 copii ,iar acum s-a hotarat sa divorteze.Ea are dovada scriptica cum ca in acesti ani sotul ei a "inselat-o"cu alte femei.DOVADA ESTE IN NISTE POZE CU ACELE FEMEI.ea poate obtine custodia copiilor si casa in totalitate si sa il lase pe el pe drumuri?sau are si el parte la ceva din acel bun comun ?Multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: miruna29 , utilizator 08:39, 22 August 2012
Dreptul lui de proprietate nu e afectat pt ca si-a " inselat" sotia si nici autoriatatea parinteasca fata de copii. Ce poate obtine femeia e un divort, are probe ca aceasta casnicie e grav vatamata , nu mai poate continua. O ajuta si faptul ca sunt despartiti in fapt.
In privinta copiilor, conteaza cat s-a ocupat tatal de acesti copii in timpul asta.
In legatura cu casa, trebuie sa aiba bani sa-l despagubeasca pe sot daca vrea s-o pastreze. Altfel, casa se vinde si banii se impart.
Multumesc Frumos !va dorsesc o zi excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul si custodia unui copil minor Galinutz83 Galinutz83 Buna ziua, 1.Custodia unui minor la divorț - va rog sa imi spuneti daca mama a adus în casa iubitul unde își are domiciliul copilul ea dar si eu,nefiind ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa nu plătesc 8000lei pentru cheltuielile fostului soț? sau macar sa se ia in considerare această suma pentru partaj DanielaPala DanielaPala Bună seara, as avea nevoie de o îndrumare în următoarea situație: - divorțați de 5 ani și despărțiți de 13 ani - soțul nu dorește să ... (vezi toată discuția)
Hristos a înviat! sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita ... alinapri09 alinapri09 Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita cu actualul care are 5 ani.. In primii 4 ani mi a greșit, vorbea cu alte femei, le cauta, in ... (vezi toată discuția)