avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita ...

Hristos a înviat! Sunt căsătorită de 6 ani si am o fetita cu actualul care are 5 ani.. In primii 4 ani mi a greșit, vorbea cu alte femei, le cauta, in ultimul timp eu m am îndrăgostit de altcineva si el a aflar, nu l am înșelat, au fost doar mesaje între mine si persoana aceea. El a stat la mine la parinti si nu a contribuit cu nimic. Decat salariul ce lua la fata in casa apa lumina treburi casnice de barbat nimic. ACUM vrea sa ma dea in judecata sa ceara fetita in custodie pentru cateva poze cu conversatii de ale mele. Dar in nici una nu denota ca eu l am înșelat. Sau ca mi. Neglijez fata. Are dreptul sa o câștige?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:37, 24 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa va dea in judecata, vina la divort nu are legatura cu locuinta copilului..
Daca nu a plecat, parintii sa ceara evacuarea lui, iar dvs sa cereti divortul, sa cereti ca impreuna sa exercitati autoritatea parinteasca, locuinta copilului sa fie la dvs si tatal sa plateasca pensie.
Daca va da el primul in judecata pt divort, vedeti ce cere si apelati la avocat sa va apere.
Are o relație buna cu copilul, o ingrijeste, se plimba cu ea,se joaca impreuna etc?
Ultima modificare: Duminică, 24 Aprilie 2022
gi-jane2, moderator
Nu prea. Sta in casa mea de 7 ani eu mai am o fetita, de copii nu prea a avut grija in sensul ca eu ma ocup in mare parte de toatr treburile casnice inclusiv copii. Contribuie din cand in cand


Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2022
gi-jane2, moderator
Adevărat a înviat!

Nu are șanse conform relatării dvs.
Depinde insa și de probe la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi! Dragos_75 Dragos_75 Buna. Am si eu o problema.Sotia a plecat la mnca in Germania de cca. 7-8 luni, 1 singura data s-a intors pt.cateva zile si in timpul acesta ea si-a gasit un ... (vezi toată discuția)
Stabilirea domiciliului copiilor la tata, fara divort? balanjulia balanjulia Esta posibil sa nu divortam, dar sotul meu sa ceara stailirea domiciliului copiilor la tata? Asta ce inseamna pt. mine? CE drepturi voi avea dupa un asemenea ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)