avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program casierie asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program casierie asociatie

Buna ziua. As dori sa stiu cat trebuie sa fie programul de lucru la casieria asociatiei. La mine la asociatie acesta este o PFA, si are program 4 zile pe sapt, 3ore/zi. Este normal?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 14:38, 6 Septembrie 2012
Nu este legal prevazut programul de lucru al casieriei la nivelul asociatiilor de proprietari
Reprezentantii legali ai asociatiei de proprietari cu scopul perceperii cotelor individuale de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari detin competenta sa dispuna masuri si decizii pentru program incasare cote individuale intretinere si in raport de categoriile de proprietari pensionari/personal activ.
Cu scopul asigurarii conditiilor de incasare cote individuale intretinere,reprezentantii asociatiei de proprietari detin obligatia sa informeze la loc vizibil afisierele scarilor,contul asociatiei de proprietari ,astfel incat si proprietarii care nu au din varii motive posibilitatea platii la casierie sa poata vira periodic sumele ce le revin la plata intretinerii
De regula, programul de incasare cote individuale se asigura -conditionat de categoria majoritara a proprietarilor ,prin program de incasare ,atat dimineata cat si dupa masa
Programul de incasari este stabilit de asociatia de proprietari in functie de necesitati.
galosh a scris:
La mine la asociatie acesta este o PFA, si are program 4 zile pe sapt, 3ore/zi.

Credeti ca acest program este destul, este prea mult sau este prea putin pentru a va putea plati cotele de intretinere?
Noi avem program:
L-S 9.00 -11.00
si
Luni si miercuri 17.00 - 19.00
In privinta programului de inacsari nu am avut primit niciodata sesizari sau nemultumiri de la membrii asociatiei.
La mine refuza total programul. Ciocanim la usa ei, asa ii place, dar mie nu. Ne certam si pe tema asta, nu doar a repartizarii aiurea a cheltuielor. Cum o determin? Poate imi spuneti dvs. Multumesc.
Sa-l convingeti pe presedintele asociatiei sa-i fixeze un program de incasari si de dat explicatii locatarilor cu privire la listele de intretinere.

Alte discuții în legătură

Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii alicep alicep Buna seara! Am aflat de curand ca pot plati intretinerea varsand banii in contul asociatiei. Administratorul,care e si casier,are program de incasari doar 2 ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari OpraM OpraM Am observat ca exista Asociatii de Proprietari care percep penalitati la restante chiar de 10 ori mai mari decat cele percepute de furnizorii de utilitati ( ... (vezi toată discuția)