avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DECLARATIA 112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DECLARATIA 112

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:pana acum am depus pt Asociatia de Proprietari Declaratia 100 lunar.Acum e obligatorie Declaratia 112.Pot sa o depun trimestrial?Si daca da,ce pasi trebuie urmati?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Baltazar_one , utilizator 17:37, 22 August 2012
Aveti dreptul sa depuneti la autoritatea fiscala competenta o declaratie 010 in care mentionati termenul la care doriti sa realizati raportarea
Daca aveti mai putin de 3 angajati (indemnizati), declaratia se depune trimestrial.
Dar, atentie, depunerea trimestriala a D112 pâna la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare trimestrului, consta în completarea si depunerea a câte unei declaratii 112 pentru fiecare luna din trimestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 rat maria rat maria Buna dimineata. Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: o firma a fost infiintata in noiembrie 2010.La 31.12.2010 nu avea angajati si o cifra de ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 112 gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Avem o societate platitoare de impozit micro cu 6 salariati toti angajati in 2011.C.A pe 2010 =0.Am depus declaratia 112 lunar inclusiv luna ... (vezi toată discuția)