avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli in euro, pot sa fac transformarea in lei??
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli in euro, pot sa fac transformarea in lei??

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul sa transform cheltuielile din euro in lei si sa le inregistrez in contabilitate??
Taxe de drum, combustibil!!!
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:24, 22 August 2012
Daca nu aveti casa in Euro si nu ati luat avans in Euro,decontul de delegatie il faceti in lei la cursul din data delegatieie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor, decont in valuta ! adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua ! Am acordat avans deplasare in euro, deorece angajatul pleca cu masina proprie in strainatate.Inapoi la decontare mi-a adus la decontat 2 bonuri ... (vezi toată discuția)
plafon maxin diurna nicoletapasca10 nicoletapasca10 BUNA ZIUA INTREBARE: CAT ESTE PLAFONUL MAXIM PENTRU DIURNA, SI CAT E PLAFONUL DE CAZARE - PT ANGAJATUL UNEI FIRME CARE PLEACA IN GERMANIA PENTRU ... (vezi toată discuția)
Inregistrare decont luubers luubers buna ziua, am urmatoarea situatie: - un sofer pleaca ca in cursa; la plecare i se da un avans de 500 euro. -la intoarcere preda decontul si cheltuielile in ... (vezi toată discuția)