avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Adaugare Caen II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Adaugare Caen II

Buna ziua ,am o intreprindere individuala cu codul caen 6622 -Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari si as dori sa adaug si codul 7420-activitati fotografice.As dori sa stiu daca este posibil acest lucru si ce trebuie sa fac.
VA multumesc.
Cel mai recent răspuns: adrix2007 , utilizator 14:35, 22 August 2012
Va adresati ORC cu cerere de completare obiect de activitate, insotita de decizie si declaratia model 3.III
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere asigurari rca intreprindere individuala kremat kremat Buna seara! Detin o Intreprindere Individuala cu domeniul principal de activitate: Repararea calculatoarelor si al echipamenteleor periferice + alte domenii ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6622 PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua! O societate are cod caen principal 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare...., doreste sa adauge si sa autorizeze un cod caen secundar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa stiu daca la un pfa care are 2 coduri ... mylka13 mylka13 Bună ziua, As dori sa stiu daca la un PFA care are 2 coduri CAEN și anume (9602 coafura și alte activități de infrum si 4791 comerț cu amănuntul prin ... (vezi toată discuția)