In martie am inceput sa lucrez la un website, am lucrat o perioada de timp, pt care am primit 100 de euro. Ne-am inteles pt 300 de euro, pt toata munca, dar cu timpul ei mi-au mai dat produse care sa le pun pe website, au trecut 5 luni, am terminat site-ul complet. Penultima data am fost la ei, si au chemat ei un prieten sa-mi explice cum sa fac algoritmul cautarii, mi-a explicat, am inteles, i-am aratat un exemplu de website, si au spus ca e OK. Dupa 2 saptamani, am terminat algoritmul, m-au chemat sus, ei nu erau acasa(ei= sot sotie), ci tatal sotiei. L-a incercat, un om de 50 de ani, a sunat sotia, si a zis ca totul e ok. Bine, eram multumit. A trecut o luna, nu m-au sunat deloc, am decis, ca ii sun eu, sa vad care-i "faza". Am sunat sotia, si i-am zis, cum sta treaba? I-am spus ca am nev de bani. Mi-a spus sa vbesc cu sotul ei, el fiind in austria dupa produse. I-am spunat si ne-am inteles pe o data. M-am dus sus, si mi-a spus ca munca mea nu e ok.
Ne-am certat intr-un fel, nu vroia sa-mi dea dreptate(el fiind austriac), vbeam pe engleza, i-am spus ca ii sterg site-ul, daca nu-mi da banii, de acolo incoace vbea pe germana. Am plecat fara sa-i salut.
Cand am ajuns acasa, i-am oprit website-ul(site-ul fiind tinut la mine pe un hosting, pe care l-am platit din banii mei timpt de 5 luni, pe care nu vor ei sa plateasca) dupa care mi-au trimis un mail ca i-am fraierit, si daca nu ii dau inapoi cei 100 de euro, o sa cheme un avocat.
Oare is in pericol? Ce sa fac? Am nev de ajutor cat mai repede!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
18:33, 22 August 2012