avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Suport legal desfiintare loc de joaca/parc
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Suport legal desfiintare loc de joaca/parc

Buna ziua,va contactez in legatura cu cateva indicatii cu privire la o procedura legala de desfiintare loc de joaca in Sector 1.
In fata apartamentului in care locuiesc se afla un parc cu loc de joaca situat la aprox 2m de bloc. Zgomotul produs de copii/parinti este infernal si as dori sa stiu unde in lege sunt specificate conditiile de amenajare a unui loc de joaca si daca exista o baza legislativa pentru desfiintarea acestuia.
Cel mai recent răspuns: VassA , utilizator 14:47, 9 Aprilie 2021
Buna seara. Ati rezolvat problema?
Si eu ma confrunt cu o speta identică, la mine este vorba si de 2 copii mici care nu pot dormi de zgomote. As dori sa stiu daca se poate, cum anume ati reusit sa asezati lucrurile.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Aprilie 2018
AncaAg, utilizator
Buna seara.....din pacate si eu am aceeasi problema cu crearea unui loc de joaca exact intrw blocuri....
M-ar interesa sa stiu ce distanta este minima obligatorie intre geamul meu si amplasarea unui leagan/banca?
Buna ziua, m-ar interesa daca ati primit raspuns cu privire la desfiintarea locului de joaca. Am aceeasi problema, terenul de joaca este la 3 m de geam, toata ziua numai urlaturi, vorbesc vulgar, tot timpul enerveaza cainele, arunca mizeria in curte. Am ajuns ca propriul copil nu mai iese in curte de ,,frica,, acestor copii.
Am sesizat politia locala, dar nu au ce face, e dreptul lor sa stea pe terenul de joaca si pana nu se intampla ceva mai serios, ei nu pot interveni.
Daca ati gasit/primit raspuns, sau ma puteti ajuta cu cerea/sesizarea tip , sau orice fel de ajutor ar fi binevenit.
Va multumesc anticipat!
Vass Agota

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suport legal desfiintare loc de joaca/parc Danadutu Danadutu Buna ziua. Va rog frumos sa-mi acordati si mie suport legal in demersul meu de desfiintare a locului de joaca existent in fata blocului. Am urmat indicatiile ... (vezi toată discuția)
Parc de copii in fata geamului Elenna25 Elenna25 Buna ziua, Este legala amplasarea unui parc de copii/topogan in fata geamului de la balcon? Mentionez ca stau la etajul 1 iar parcul este amplasat la circa 5 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, povestea se intampla in bucuresti in sectorul 3, cand ... Gabriella& Gabriella& Buna ziua, povestea se intampla in Bucuresti in sectorul 3, cand ne-am mutat prin anul 2003 era liniste, de cativa ani nu mai este, in lateralul blocului in ... (vezi toată discuția)