avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare autorizatie de demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare autorizatie de demolare

Am obtinut o autorizatie de demolare pemtru o anexa anul trect in noiembrie.De atunci nu am demolat anexa respectiva si nici nu mai intentionez sa o demolez.se poate solicita primariei anularea autorizatiei de demolare?
Cel mai recent răspuns: luminita59 , utilizator 09:02, 24 August 2012
Faceti in scris o adresa catre primarie si solicitati anularea autorizatiei. Dar si chiar daca o aveti si nu puneti in miscare cele solicitate , deci nu o folositi , nu este o problema. Poate exista o problema in cazul in care solicitati alte modificari ale constructiei de baza, extindere etc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie de constructie pentru nivelarea curtii? pneuros pneuros Trebuie autorizare de constructie pentru nivelarea(necesita escavare si mutare pamant sute de mc ) unui teren intravilan , fara sa fie pericol de alunecare a ... (vezi toată discuția)
O simpla întrebare Wolfthebest Wolfthebest Buna ziua. Dacă as dori sa consolidez și sa o și extind in același timp , o locuința , fără autorizație pentru ca in zona unde locuiesc nu se da ... (vezi toată discuția)