avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este necesara autorizatie de constructie pentru ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este necesara autorizatie de constructie pentru nivelarea curtii?

Trebuie autorizare de constructie pentru nivelarea(necesita escavare si mutare pamant sute de mc ) unui teren intravilan , fara sa fie pericol de alunecare a terenurilor invecinate ?
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 01:32, 18 Octombrie 2011
daca intentionati doar sa nivelati nu este necesar...daca veti escava pemtru un eventual beci, pivnita, ori subsol...al unei eventuale cladiri....atunci da...este necesara autorizatia.
Cu stima :)
asa ma gandeam si eu si mam apucat de nivelare si ma trezesc cu primarul oprind lucrarea si am primit invitatie la primarie unde nu au putut sami faca nimic dar miau spus sa obtin autorizatie , dar eu nu intentionez sa construiesc nimic si nici sa demolez ca nu este nimic pe teren deci ce sa autorizez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa facem puz ?! Doorin Doorin Buna seara, De curand am cumparat o casa veche in Calarasi ,256mp(aprox 12,5mx20m) pe care intentionez sa o demolez si sa construiesc alta , P+M. Am ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor Santutoo Santutoo Buna ziua. Intenționez sa achiziționez un teren intravilan într-o comuna . Ca și vecini sunt 2 case de locuit . Pe acest teren doresc sa construiesc un ... (vezi toată discuția)
Demolare Dnsa Dnsa Buna ziua ,am cumparat recent un teren intravilan cu un fanar si doua baraci din lemn plin de carii si trei tigle si acelea sparte.Cred ca au peste 30 de ani ... (vezi toată discuția)