avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... De ce trebuie sa facem PUZ ?!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

De ce trebuie sa facem PUZ ?!

Buna seara,
De curand am cumparat o casa veche in Calarasi ,256mp(aprox 12,5mx20m) pe care intentionez sa o demolez si sa construiesc alta , P+M.

Am mers la primarie sa intreb ce acte i-mi trebiue sa scot un Certificat de Urbanism si mi-au spus printre altele ca trebuie sa fac un PUZ.

Este corect asa sau se poate si fara?

Un propietar dezamagit.
Cel mai recent răspuns: wick , utilizator 10:13, 22 Februarie 2017
Bună ziua,

Terenul cu casa e în intravilan sau extravilan? Daca e în intravilan atunci nu vad de ce ar trebui PUZ. Trebuie însă demolată casa existentă, legal, cu Autorizație de demolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita in extravilan bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziiua, doresc si eu asistenta din partea cunoscatorilor intr-o problema de interes personal! In primul rand as vrea sa-mi spuneti daca detin o ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)
Pot construi pe teren extravilan? gideone gideone Vreau sa cumpar un teren extravilan care are deja construita o casa pe el. Casa este aproape daramatã dar are inca numarul pe ea. Initial terenul a fost ... (vezi toată discuția)