avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... demolare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

demolare

Buna ziua ,am cumparat recent un teren intravilan cu un fanar si doua baraci din lemn plin de carii si trei tigle si acelea sparte.Cred ca au peste 30 de ani vechime.Imi mai trebuie autorizatie si proiect de demolare ,ele chiar stau sa cada .tin sa mentionez ca nu construiesc in locul unde se afla ele ci la 30 m distanta .Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:06, 8 Iulie 2019
Buna ziua,
daca baracile cumparate sunt evidentiate in actul de vanzare cumparare, ca si constructii sau exista evidentiate la primarie ca si constructii sau in orice alt act de proprietate, atunci va trebuie neaparat autorizatie de demolare.
Va multumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti nevoie de proiect de demolare intocmit de o firma autorizata. In baza proiectului cereti autorizatie de demolare de la primarie. Pe perioada demolarii va trebui sa angajati un diriginte de santier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare și reconstructie adi_0264 adi_0264 Buna ziua, locuiesc intr-o casa veche, construită înainte de 1920, care sta sa se prăbușească. Ploua in casa, podeaua este pe punctul de a ceda, și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie magazin eX3nna eX3nna Buna ziua. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Am si eu o problema. Am o casa la tara + teren (la vreo 60 km de Bucuresti, aproape de Videle) si as dori ca ... (vezi toată discuția)