Buna ziua, locuiesc intr-o casa veche, construită înainte de 1920, care sta sa se prăbușească. Ploua in casa, podeaua este pe punctul de a ceda, și exista riscul sa cad in pivnița. Casa nu are fundație.Vreau sa o demolez și sa o reconstruiesc dar am nevoie de acceptul vecinilor. Vecinii din partea stânga nu vor ....pentru ca ...nu vor (praf, zgomot,nu vor).Ce trebuie sa fac? Ce soluții am? (Casa mea se afla la câțiva metri de casa lor)
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila, puteti deschide actiune in instanta impotriva vecinilor.
Aveti nevoie de proiect de demolare plus autorizatie de demolare de la primarie si ulterior proiect de ctie. si autorizatie de ctie. de la primarie. Pe durata demolarii ctie. veche si a realizarii constructiei noi va trebui sa angajati un diriginte de santier.
Incercati sa ii notificati sa va dea acordul, in caz contrar urmand sa ajungeti in instanta si ei sa suporte cheltuielile de judecata. Cu termen si punere in intarziere. In functie de rezultat vedeti mai departe.
Demolare
Dnsa
Buna ziua ,am cumparat recent un teren intravilan cu un fanar si doua baraci din lemn plin de carii si trei tigle si acelea sparte.Cred ca au peste 30 de ani ... (vezi toată discuția)