avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Viza de flotant presupune platirea unor taxe de catre ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Viza de flotant presupune platirea unor taxe de catre gazda?

Buna. Eu locuiesc in alt oras decat resedinta mea si stau la matusa mea fara a plati insa chirie, doresc viza flotanta dar ea nu vrea sa plateasca impozite ca ma ia in spatiu. in situatia de fata luarea in spatiu prespune platirea unei sume de bani?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca se incheie contract de inchiriere atunci se plateste impozit .
Viza de resedinta nu presupune costuri din partea proprietarului.
In situatia in care interesul dvs este strict de obtinere viza de flotant,aceasta nu presupune obligatii finaciare in sarcina proprietarului apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Proprietarul poate lasa pe cineva sa stea in apartament pe termen lung fara contract? lrap lrap Buna ziua, Matusa unei prietene are un apartament in care nu sta nimeni (istorie foarte neplacuta cu niste chiriasi) si ar fi dispusa sa ma lase sa stau in ... (vezi toată discuția)