avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese

Buna ziua.
Am o problema legata de angajarea unei persoane intr-o unitate de implementare a unui proiect POS MEDIU, in cadrul IB (institutie bugetara). Aceasta persoana lucreaza deja cu norma intreaga in alta unitate bugetara, unitate care este subcontractant a unui prestator de servicii cu care IB a incheiat un contract.
In concluzie, pot angaja aceasta persoana sau este un conflict de interese?
Astept un raspuns de la dvs. si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 23 August 2012
Conflict de interese nu poate exista in aceasta situatie , ci posibil cel mult o situatie de incompatibilitate (???) ..
Va poate fi de folos:
[ link extern ]
Am intrat pe Codul de conduita si la cap. Incompatibilitate, pentru personalul contractual legislatia nu prevede situatii de incompatibilitate.
Cred ca poate ocupa o pozitie in UIP.
Multumesc.
In principiu, legislatia prevede situatiile de incompatibilitate pentru functionarii publici ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate sau conflict de interese angajat contractual? Dan_Oprea Dan_Oprea Buna seara, am o intrebare legata de situatia in care un angajat contractual al unei institutii publice (directie de sport) este in acelasi timp presedinte al ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese? camelia_g camelia_g O să încerc să prezint scurt situația și întrebarea: Este vorba de un membru (cu contract pe perioadă nedeterminată) al unei Unități de ... (vezi toată discuția)
Legalitate incheiere contract - conflict de interese? 121sea 121sea Sunt functionar public(contabil) angajat la o primarie.In calitate de Pfa domeniu de activitate \"Activitati de consultanta in tehnologia informatiei\" este ... (vezi toată discuția)