avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Alegere intre doua posturi ca functionar public!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Alegere intre doua posturi ca functionar public!

Buna ziua!Momentan sunt incadrat ca Politist Local(cu o vechime de cca.4 ani),iar ca varsta pana in 30 ani.In momentul de fata am posibilitatea de a alege intre a ramane in cadrul politiei locale sau de a fi incadrat pe un post la evidenta populatiei.
Daca se poate as dori sa stiu cum ar fi mai bine,ce anume sa aleg??ce oportunitatii as avea pe viitor daca as ramane pe un anume post??
Mentionez faptul ca am studii superioare de lunga durat absolvite cu diploma in domeniul IT,si masterat SBDA!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:04, 24 August 2012
Va recomand sa cautati o firma specializata in recrutare si selectie personal pentru a solicita servicii de consiliere si orientare profesionala,dezvoltare personala si profesionala .Aceste firme specializate va pot oferi recomandari in urma unor teste specifice pe care le veti da.
Pregatirea dvs. se incadreaza intr-un domeniu foarte dinamic care ofera de asemenea multe oportunitati.
Parerea oricui citeste mesajul dvs. este cat se poate de subiectiva.Doar dvs. sunteti cel care trebuie sa decida, cel care isi stabileste obiectivele personale, profesionale, cel care isi asuma aceasta decizie.
De aceea va recomand parerea unor specialisti.

Mult succes in orice decizie veti lua.
Cred că ar fi bine să te orientezi către domeniul privat. Asta dacă dorești să pui în practică cunoștințele acumulate. Dacă nu, poți opta către oricare din cele două variante. Depinde ce îți place să faci.
Evidenta persoanelor nu este atat de usoara precum cred unii si nici nu puteti chiuli dupa bunul plac, pentru ca munca la ghiseu e de 8 ore, conform programului de lucru, iar cetateanul nu sta dupa lucrator, problemele sunt diverse. In concluzie politia locala e mai lesne, iar salariul e cam la fel, asa ca ramaneti unde sunteti, parerea mea, asta daca nu aveti alte oportunitati, mai bine platite.
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2012
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cariera in contabilitate/audit sau in banci? Eddyyoyoo Eddyyoyoo Stimati utilizatori, Apelez la sfaturile dumneavoastra la urmatoarea dilema: O cariera pe termen lung in contabilitate/audit sau in banci? Eu studiez la ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca cetatean non-ue CorneliaC CorneliaC cum incadram un cetatean non-ue a carui perioada de detasare inceteaza si trebuie angajat cu contract de munca permanent la un angajator roman (intreprindere ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)