avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare judecatoreasca in urma contestatiei amenzii ...
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare judecatoreasca in urma contestatiei amenzii contraventionale

lucrez la primarie si avem un caz a unei amenzi contraventionale ,amenda ce a fost achitata in termen dar s-a facut si plangere impotriva procesului verbal in care contravenientul pierde printr-o sentinta definitiva si irevocabila .Noi primim aceasta sentinta pentru recuperarea debitului fara sa stim ca contravenientul a platit-o .ce debit avem de recuperat ?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 11:26, 23 August 2012
aveti de recuperat debit zero, intrucat a fost achitat anterior, daca debitorul castiga, putea sa se indrepte impotriva institutiei pentru a-i restitui banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se mai poate face daca o plangere a fost respinsa prin sentinta definitiva si irevocabila? catalin2832 catalin2832 V-as ruga sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme destul de delicate. Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a spus ca nu as fi ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis retinut mamadollores mamadollores contestarea unei amenzi rutiere ca urmare a neacordarii prioritatii de trecere a unui pieton prin loc semnalizat (vezi toată discuția)