avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchirieri auto aflate in contract de leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchirieri auto aflate in contract de leasing

Vreau sa inchiriez o masina care este cumparata in leasing si se afla cu contractul in derulare. Utilizatorul contractului a obtinut un acord prealabil de subinchiriere, pentru mine, insa nu pot inscriptiona masina fara acordul leasingului cu toate ca nu se stipuleaza in contract asa ceva . Posibil sa perceapa si un comision utilizatorului pentru ca eu inscriptionez masina?

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere lencik86 lencik86 Subiect: utilizare masina in leasing Buna ziua, Am si eu nevoie de un raspuns. Reprezint o fata juridica. In august 2009am facut un leasing de masina pe care ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing camely camely Daca intr-un contract de leasing pentru un automobil se stipuleaza ca utilizatorul nu poate sa dea in folosinta masina unei terte persoane nici cu titlu ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere leasing auto MLauraM MLauraM Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am subinchiriat un atoturism pe firma, de la o societate de “Intermedieri in comertul cu masini, echipamente ... (vezi toată discuția)