avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de leasing

Daca intr-un contract de leasing pentru un automobil se stipuleaza ca utilizatorul nu poate sa dea in folosinta masina unei terte persoane nici cu titlu oneros nici cu titlu gratuit, nici sa o inchirieze,nici sa o foloseasca ca taxi, pt scoala de soferi, ambulanta.....eu ca si utilizator am dreptul de a incheia contracte de prestari servicii cu o terta firma?! Mentionez ca nu o folosesc in regim de taxi.....cum as putea sa ofolosesc in interesul altei firme fara a incalca articolul stipulat in contract! In unele contracte este necesar acordul societatii de leasing....
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 17:58, 7 Aprilie 2006
in categoria de tert se inscriu atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice.
masina o poate folosi un tert, numai ca dvs veti suporta urmarile acestei actiuni, conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sau de comodat? ektcib ektcib Persoana fizica utilizator al unei masini in leasing vreau sa o inchiriez sau......orice altceva firmei pt plata ratei lunare. ce tip de contract tb sa fac?si ... (vezi toată discuția)
Contracte comodate si pfa Endelus Endelus buna ziua, intrebarea este daca si unde se inregistraza contractele comodate pentru spatiu si masina intre un srl si un pfa, si intre o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)