CUM DECLAR ZILIERII IN DECL 112? DACA IN 112 MA AM SI ADMINISTRATORUL PUN SUMA IMPOZITELOR SAU CUM FAC? FAC 2 DECL 112 UNA PT ZILIER SI UNA PT DMINISTRATOR?
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaj cu majuscule-este greu si obositor de parcurs
2-Parcurgeti sectiunea asociatii de proprietari,si rubrica "Documente utile" www.avocatnet.ro/content/art...
Cum declar in decl 112 zilierii? Daca am si administratorul pun suma impozitelor pe 1 singura decl 112 sau fac pt fiecare decl 112? Daca am depus pe 10.08 decl 100 pt femeia de serviciu care e ziliera si pt administrator 112 trebuie sa fac 710 si sa fac rectif la decl 112? Cum e corect?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.