avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin (librarie) online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin (librarie) online

As dori sa infiintez un magazin online (mi-ar placea sa fie librarie ). Dar din ce m-am documentat pe net este destul de descurajator luand in considerare concurenta . Oricum nu am foarte multe informatii privind modul de aprovizionare al acestor librarii sau magazine , contractele cu furnizorii si altele .
V-as ruga sa ma ajutati cu mai multe informatii si eventual sansele de reusita .
Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Infiintare societate ioana.crisan ioana.crisan buna seara! vreau sa deschid impreuna cu sora mea un magazin alimentar.imi puteti spune de la zero ce avem de facut? ce avize ne trebuie si cum tb sa ... (vezi toată discuția)
Pot arunca cu noroi printr-un site? gotic gotic Ideea este relativ simpla si cred ca sau lovit de ea multi oameni, am fost intr-un restaurant cu niste prieteni si a fost ingrozitor din mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online verbat123 verbat123 Buna ziua! Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online si as dori sa stiu ce documente mai trebuie sa am pentru ele. Am trecut de stadiul de infiintare ... (vezi toată discuția)