avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante banca

Am avut restante la banca pentru ca nu am mai put plati. M-am angajat si de cate luni am avut oprire pe salar ca sa-mi platesc rata. Acum iarasi nu mai lucrez si nu mai am posibilitatea sa-mi platesc rata. Va rog sa-mi spunetii ce mi se poate intampla, nu am nimic pe numele meu si am inteles ca rata a fost preluata de firme de recuperare.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:42, 23 August 2012
N-are ce sa vi se intample, nu au ce sa va ia si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare ContSters193940 ContSters193940 am avut un credit la o anume banca nu am mai putut sa imi platesc ratele ,acesta a fost preluat de o firma de recuperare care imi tot trimite plicuri cu oferte ... (vezi toată discuția)
Abuz sau asa este legea? rebecutza rebecutza Sotul meu are restante la o banca,nu a mai platit ratele de cateva luni. Acum cateva zile,a vrut sa-si scoata salariul de pe card si a constatat ca are sold 0. ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)