avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma de recuperare

am avut un credit la o anume banca nu am mai putut sa imi platesc ratele ,acesta a fost preluat de o firma de recuperare care imi tot trimite plicuri cu oferte de solutionarea cazului amiabil .Ce drepturi am eu ,mentionez ca nu am nimic in proprietatea mea iar momentan sunt pe indemnizatie de crestere a copilului.Nu am raspuns la nici o propunere de-a lor ce posibilitati sunt pentru mine si ce riscuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters193940 , utilizator 20:36, 25 Martie 2011
Deocamdata nu au actionat sunt doar avertizari si notificari facute pentru a intrerupe prescriptia sumei datorate .Se poate ca in viitor sa vi se puna poprire pe salariu pentru restanta sau sa fiti executata pe bunuri (mobile)
ati raspuns in scris acelei firme de recuperare ca nu aveti posibilitati materiale de a achita creditul? nu vi se poate intampla nimic daca nu aveti bunuri pe numele dvs.
Deocamdata, neavanad alte venituri decat indemnizatia de crestere a copilului, nu riscati nimic. Asupra acestei sume nu se poate institui poprire. Daca veti lucra dupa revenirea din concediu asupra salariului se va institui poprirea.
nu am scris chiar nimic am inteles ca de indemnizatie nu se ating dar ce vor face daca nu voi avea un salar si nici bunuri in posesia mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe venituri sau bunuri - eu in prenatal, sotul in somaj, fara bunuri personale coka23 coka23 buna ziua ma confrunt cu o problema si va rog sa ma ajutati mi-a venit o instiintare de proprire pe salariu sau bunuri de la un credit neachitat si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita rodica_rdc rodica_rdc Buna dimineata.De ceva vreme tot primesc acasa plicuri de la o firma de recuperare pt ca am avut o rata la banca pe care nu am mai putut s-o achit. Acum ... (vezi toată discuția)