avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna dimineata.De ceva vreme tot primesc acasa plicuri de la o firma de recuperare pt ca am avut o rata la banca pe care nu am mai putut s-o achit.
Acum cateva zile am primit din nou o notificare de executare silita,in care se mentioneaza ca daca nu achit acea suma in 7 zile,se vor deplasa la domiciliul meu pt a-mi pune poprire pe bunurile personale,mobile si imobile si pe venituri.
As avea doua intrebari :
1.Se poate pune poprire pe indemnizatia pt crestere copil cu handicap?
2. Fiul meu,casatorit si cu un copil,locuieste cu mine,iar in luna octombrie,dupa nunta,si-a cumparat cateva bunuri,cum ar fi un laptop,un televizor.Ii pot fi luate aceste bunuri doar pt ca locuieste la aceeasi adresa cu mine? Actele sunt pe numele sotiei lui.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: rodica_rdc , utilizator 07:35, 26 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata banca ale2012 ale2012 buna seara.am o rata la provident din 2013 octombrie cam asa si anu trecut cam din octombrie nu am mai putut plati rata saptamanala de 90 ron si am semnat o ... (vezi toată discuția)
Sunt în executare silită dar nu am nimic pe numele meu cocococo44 cocococo44 Buna,am avut un credit la Credius de 2700 Ron,și am de plata 15000 de ron.ma m îmbolnăvit rău și nu am mai putut plăti rata de 250 Ron pe luna .creditul ... (vezi toată discuția)
Notificare pre-executare laura_dari laura_dari Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat de scurta se poate...anul trecut pe la inceput de octombrie m-am trezit la usa cu vizita celor de la [sc recuperari creante], ... (vezi toată discuția)