avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna dimineata.De ceva vreme tot primesc acasa plicuri de la o firma de recuperare pt ca am avut o rata la banca pe care nu am mai putut s-o achit.
Acum cateva zile am primit din nou o notificare de executare silita,in care se mentioneaza ca daca nu achit acea suma in 7 zile,se vor deplasa la domiciliul meu pt a-mi pune poprire pe bunurile personale,mobile si imobile si pe venituri.
As avea doua intrebari :
1.Se poate pune poprire pe indemnizatia pt crestere copil cu handicap?
2. Fiul meu,casatorit si cu un copil,locuieste cu mine,iar in luna octombrie,dupa nunta,si-a cumparat cateva bunuri,cum ar fi un laptop,un televizor.Ii pot fi luate aceste bunuri doar pt ca locuieste la aceeasi adresa cu mine? Actele sunt pe numele sotiei lui.
Va multumesc anticipat pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: rodica_rdc , utilizator 07:35, 26 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare ContSters193940 ContSters193940 am avut un credit la o anume banca nu am mai putut sa imi platesc ratele ,acesta a fost preluat de o firma de recuperare care imi tot trimite plicuri cu oferte ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)