avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata banca

buna seara.am o rata la provident din 2013 octombrie cam asa si anu trecut cam din octombrie nu am mai putut plati rata saptamanala de 90 ron si am semnat o conventie de plata pe 50 de lei acuma ei de la bucuresti ma tot suna in fiecare saptamana ca sa incerc sa platesc rata saptamanala de 90 ron ca sa nu ma puna sa platesc toata suma ca contractu trebuia incheiat in octombrie2014 dar avand probleme financiare nu am cum sa achit suma mai mult.ce poate sa imi faca?plus ca mia zis ca conventia ii pe tot termenul creditului
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 15:03, 25 Aprilie 2015
Daca nu veti achita probabil ca vor incepe executarea silita pt ca dvs dintr-o suma de 50 lei acoperiti foarte putin din principal si in rest e numai dobanda.

Daca incep executarea silita, vor putea pune poprire pe conturi/venituri sau valorifica bunuri mobile/imobile.
eu am semnat o conventie de plata nu are cum sa imi puna oprire pe salar o data ce eu platesc in fiecare saptamana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut provident Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! Sotul meu are un imprumut la provident din februarie 2018. Am platit ratele la timp o perioada apoi din motive personale nu am mai putu plati suma ... (vezi toată discuția)
Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
Credite neplatite ale2012 ale2012 buna ziua.am un credit la provident si am doua contracte adica doua imprumuturi din motive financiare nu mai putem plati la credite ambele rate la care a venit ... (vezi toată discuția)