avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite neplatite

buna ziua.am un credit la provident si am doua contracte adica doua imprumuturi din motive financiare nu mai putem plati la credite ambele rate la care a venit la mine acasa domnul care se ocupa cu rau plasnici si am semnat o conventie de plata ca platesc o rata pana la terminarea creditelor acuma de aproximativ de o luna in fiecare zi ma suna de la bucuresti si sa incerac sa platesc ambele rate pe cale amiabila si de alea ca sa nu fie mai rau intrebarea mea este ce poate sa imi faca daca eu am semnat conevtia de plata si nu pot sa platesc mai mult?
Cel mai recent răspuns: ale2012 , utilizator 16:28, 19 Ianuarie 2015
Nu trebuia sa semnati. Poate erau mai multe cai de actionare.
In acest fel, ati reconfirmat ca datorati aceste sume.
da am reconfirmat ca datorez aceste sume si platesc 50 ron pe saptamana dar ei acuma vor mai mult poate sa imi faca ceva daca nu platesc mai mult?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata banca ale2012 ale2012 buna seara.am o rata la provident din 2013 octombrie cam asa si anu trecut cam din octombrie nu am mai putut plati rata saptamanala de 90 ron si am semnat o ... (vezi toată discuția)
Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)
Informatie executare silita Imolka29 Imolka29 Buna ziua Am o problema de care am aflat doar azi. In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de aproximativ 4000 de Ron de la banca, mai bine zis ... (vezi toată discuția)