avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informatie Executare Silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informatie Executare Silita

Buna ziua

Am o problema de care am aflat doar azi. In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de aproximativ 4000 de Ron de la banca, mai bine zis Creditul vroia sotul meu, si m-a rugat sa girez acest credit. In momentul respectiv nu am crezut sa fi fost o problema, creditul era cerut pe 4 ani, eu am participat pana la urma ca si codebitor. Pana in anul 2006 eu am avut grija sa se plateasca creditul, insa in 2006 ne-am despartit si ne-am "inteles" ca el sa plateasca rata respectiva, urmand ca in 2009 sa se termine si divortul nostru. Partaj nu am facut - nu prea am avut pentru ce, el sustinea si atunci ca plateste ratele. In 2008 respectiv 2009 am fost sunata de la o firma "recuperatoare" si au cerut de la mine numarul de telefon a fostului meu sot, iar eu am dat de fiecare data. Insa nu am fost informata de datoriile create, desi eu numarul de telefon nu mi l-am schimbat din 2003. Urmand ca in ziua de azi sa ma sune firma de asigurari, ca au platit creditul si ei vor cere executare slita asupra mea pentru o suma de 8000 de Ron. Si am intrebat de ce nu am fost anuntata de asta pana acum, si mi s-a dat numele D-lui care m-a sunat pentru numarul fostului sot. Va rog frumos ajutati-ma cu o parere ce as putea sa fac sa dovedesc ca eu nu stiam de datoria imensa care e acuma bagata pe gatul meu. Nici macar nu stiu cum as putea sa platesc din salar minim, stand in chirie cu un copil. Multumesc .
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Imolka29, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita raptor71 raptor71 Am primit o instiintare +somatie de executare silita ptr un contract de credit nevoi personale din 2006 in care sunt codebitor,fosta sotie fiind ... (vezi toată discuția)
Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Consecinta neplata credit adelaide80 adelaide80 Buna ziua, As avea si eu o intrebare deoarece sunt intr-o situatie delicata : pe scurt in 2008 am facut un credit in val de 16.000 eur ptr ca sotul meu sa ... (vezi toată discuția)