Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ai mei, dar adresa din CI este aceeasi, cu o somatie ca am de plata 8000 RON???, am cerut de la BC situatia mea unde la banca unde aveam din 2003 creditul de consum, scrie ca este "cont platit complet-cont cumparat de alt creditor, adica cei de la EOS..cred.
Nu s-a prescris suma din 2003..si cei de la recuperare am vazut pe lista de la BC, ca au cumparat datoria de 3500 RON, in 18.12.2008?..si azi m-au anuntat ca am de plata...8000 RON?....si foarte insistent.
Nu s-a prescris suma?..si de unde am atita de plata cind la Biroul de Credit, nu apar cu restantesub un an..0; in 1-5 ani, am o restanta care o platesc, si peste 5 ani..SUMA DE PLATA ESTE 0!!!..dECI LA EI S EPARE CA NU MAI AM DE PLATA?...
Va rog sa imi spuneti? Va multumesc
Din cate stiu datoria de plata a unui credit nu se prescrie :">
Dvs ati achitat sau nu respectivul credit? daca nu l-ati achitat, nu cred ca are vreo importanta ca apareti sau nu in evidenta Biroului de credit. Faptul ca nu apare acolo restanta nu va absolva de datoria de a plati.
INteleg ca ati avut un credit angajat pe 3 ani.
ati platit toate ratele in acesti 3 ani?
Contractul s-a incheiat dupa cei 3 ani doar daca ati indeplinit obligatiile de plata.
Daca vrei sa vi se inteleaga situatia si sa primiti sfaturi, incercati sa dati rapuns intrebarilor puse...
nu am platit tot..mai aveam de plata suma de 3500ron, dar banca nu a mai zis nimic, si acum deodata a intervenit firma de recuperare...dupa atitia ani..deci ce am citit aici...s-ar fi prescris suma...asa am vazut ca au zis unii avocati de aici, mai ales ca nu m-au informat de ce dobinzi,penalitati mi-au pus...cei de la firma de recuperare, conf legii 677/2001