avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat
Discuție deschisă în Executare silită

am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat

buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a decedat in 2008 si am aflat de la cei de eos ca ultima plata a fost facuta in 2007 si era o descoperire de card ,,,logic cei de la raiffeisen trebuia sa trimeata instiintare de cesiune catre eos .Am solicitat de la eos sa-mi trimeata dovada ca aceasta datorie nu este prescrisa de la biroul de credit este ,detalii despre comisioane ...suma ajungind acum la 2200 ron ,si sa devin eu coplatitor sa le platesc datorie ,,,pe ce baza ? astept de la dvs o parere ca de la dinsii nu am cum sa obtin aceste detalii ca nu am succesiune ,,,,dar bani cer ?
Cel mai recent răspuns: magureanu_77 , utilizator 19:42, 7 Iulie 2011
Daca timp de 3 ani nu ati primit nicio instiintare de plata...suma este prescrisa, situatie in care va sfatuiesc sa nu platiti nimic.
In alta ordine de idei..daca datoria ar fi curenta, ar trebui sa fie platita de catre mostenitori...care au acceptat atat pasivul (datoriile) cat si activul( bunurile).
multumesc pt raspuns mentionez ca nu avem succesiunea facuta ,iar de aceasta datorie nu am stiut nimic de la raiffeisen ,,,era normal sa primim cesiunea dintre banca si eos ksi ,eu nu pot sa platesc in contul cuiva fie si eos ksi 2200 fara sastiu din ce se compune (suma cesiunata+comisioane ....)pe care nu vor sa mi-o justifice pe motiv ca nu am succesiunea ! dar bani am cum sa-i platesc ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ceruta de o firma de recuperari creante vrica vrica Cum este posibil sa cumperi o creanta a unei pers.fizice fara sa ceri contract si situatia platilor?CUM E POSIBIL SA anunte ca am o datorie pentru care sa nu ... (vezi toată discuția)
Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)