avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare

Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul de îndatorare foarte mare. Am sunat la cei de la Provident pentru eșalonarea ratelor pe o perioada mai mare de luni pentru a beneficia de o rata Mai mica si mi-au spus că nu se poate așa ceva..in schimb mi-au dat opțiunea de a nu plăti o săptămână Maxim două sau să achit creditul in avans cu recalcularea dobânzii.. cum as putea beneficia de o rata Mai mica pe o perioada mai lunga de timp??
Am achitat aproape jumătate din credit
Iar în momentul de față nu fac față să plătesc 400lei pe săptămână
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Black ✋ , utilizator 21:42, 6 Decembrie 2017
Nu va recomand sa nu platiti. Sau daca vor face o derogare - pentru perioada de timp pe care au mentionat-o, sa va dea in scris. Solicitati-le desfasurator, pentru ca mi se pare mare suma de 400 lei pe saptamana. Inseamna aproximativ 1600 lei pe luna. Ce suma ati imprumutat de aveti o asemenea suma de plata? Totodata si suma de 400 lei pe luna este mare, tinand cont ca pentru un credit ipotecar in valoare de 20.000 de euro, rata la banca este cuprinsa intre 500-650 Lei pe luna.
Suma a fost de 10000 lei
Și valuarea totala a creditului a fost de 19856 iar în prezent le mai datorez aproximativ 9000 lei

Știu că dacă mi-ar acorda un credit orice banca din Romania valoarea ratei ar fi mult mai mica doar că în momentul de față eu nu mai am aceleași câștiguri iar bani din diurne nu ii pot dovedi la nici o Banca..si la salariul minim nu îmi face nici o Banca credit de refinantare
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Mai exista o varianta, din ce inteleg eu aveti contract semnat pentru incasarea ratelor la domiciliul , comisionul este foarte mare , va sfatuiesc sa sunati la provident si sa solicitati sa efectuati urmatoarele plati prin virament bancar , la ghiseul bancii , si sa solicitati recalcularea ratei si soldului creditului .
Sunati in call center , nu agentul ! In mod normal dupa recalculare ar mai ramane de plata cam 3000 de lei,
Aveti dreptul sa renuntati la acest serviciu extrem de costisitor comf contractului. Succes !!!
Practic in loc sa vina agentul saptamanal sa incaseze ,veti merge la banca BRD la ghiseu lunar si achitati rata .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
daniel241, utilizator
Va mulțumesc pentru ajutor! Mâine o SA sun și o SA incerc varianta care mi-ați spus- dumneavoastră. Voi reveni cu un mesaj să vă spun ceea ce am rezolvat

Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata lunara maryan27 maryan27 Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)
Dobanda datorata bancii in cazul platii anticipate ioanamihaela ioanamihaela Am platit anticipat un credit luat in iunie 2006 la una din bancile mari care detine un record de clienti nemultumiti. Am constatat ca dobanda incasata pana ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)