Multumesc! Dat fiind ca imprumutul a fost facut la provident in anul 2011 a fost platita suma imprumutata si o parte din dobanzi , nu ar fi fist posibil ca restul datoriei sa se prescrie? Mentionez ca suma imprumutata este de 3000 lei iar valoarea contractului este de 5733 lei. Din aceasta suma a fost achitat 3480 lei ramanand de plata 2253 lei. Data de incepere a contractului este 23. 02. 2011 iar durata este de 60 saptamani. Rata saptamanala este de 96 lei . deci sa platit timp de 35 saptamani din cele 60. Bani lor au fost platiti si chiar si o mica parte din dobanda. Intrebarea este: cum formulez contestatia? Ce ar trebui sa specific ? Ar fi drept sa fie prescrisa datoria?multumesc din suflet!
Termenul de prescriptie este de 3 ani dar,poate fi intrerupt prin:notificari ale executorului,recunoasterea datoriei,plata,dupa intrerupere incepe sa curga un nou termen.
Refinantare
Black ✋
Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)