avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În anul 2010 am împrumutat de la Provident 866 lei. ...
Discuție deschisă în Executare silită

În anul 2010 am împrumutat de la Provident 866 lei. Acum două ...

În anul 2010 am împrumutat de la Provident 866 lei. Acum două zile mi-a blocat contul bancar ,eu fiind anunțată de bancă ! Suma totală cu cheltuieli de executare este 1700 de lei . Pentru Invocarea prescripției unde să mă adresez că avocatul mi-a spus că mă costă 1500 de lei . Eu am 1391 de lei pensia și nu am cum da această sumă ! Poate mă îndrumă cineva care știe. Vă mulțumesc mult !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:48, 30 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Vorbiți cu avocatul sa va ia banii în rate.
1500 lei este puțin și rezonabil.
Daca nu contestați rămâne datoria.
Daca câștigați procesul recuperați și banii dati la avocat.
Eu nu am avut niciodată probleme cu recuperarea banilor plătiți de clienți în aceste procese.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)
Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)