avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECONT DEPLASARE EXTERNA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECONT DEPLASARE EXTERNA

formularul de decont pentru deplasare externa este obligatoriu? adica exista un formular tipizat care contine elemente obligatorii sau il pot face eu pe calculator si sa trec in el nume, diurna, durata deplasarii si cheltuieli aferente?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:24, 23 August 2012
Exista si un formular tipizat, dar puteti sa-l faceti si pe calculator. Important este ca sa fie furnizate toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurnele pt pfa-uri nicholas455 nicholas455 Salutari la toata lumea! Stie cineva sa-mi spuna dea raspuns la urmatoarele intrebari legate de diurne: 1. care este valoarea acceptata pentru diurna pe ... (vezi toată discuția)
Diurna catana catana Ma poate ajuta cineva?Am o nelamurire ...Diurna se pleteste la plecare sau la sosirea in tara?#-o (vezi toată discuția)
Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)