avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nerespectare proiect
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nerespectare proiect

Buna ziua.
In urma cu un an un prieten a inceput constructia casei cu autorizatie, cu tot, dar pe parcurs nu a respectat planul, a adaugat 2 camere un beci si o terasa care nu erau trecute in proiect.
Cum ar putea intra in legalitate fara a primi amenda(daca se poate).
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
co43wy, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:58, 23 August 2012
Pentru solutionare,revine obligatia titularului de lucrare sa faca solicitare de modificare proiect si ulterior sa solicite autoritatii locale emiterea de autorizatie conform proiect modificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa autorizatie modificare casa argo argo Buna ziua, Sunt pe cale sa achizitionez o casa la care s-a facut o prelungire fara autorizatie , proiect ,etc.E vorba de o camera suplimentara care s-a ... (vezi toată discuția)
Modificari in locuinta Larissa02 Larissa02 Buna ziua. Locuiesc la parter si am modificat geamul de la bucatarie in usa in urma cu 4 luni. Am facut proiect la cadastru pe care l-am depus la primarie si ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis Ovidiu Ardeleanu Ovidiu Ardeleanu Buna seara....as dori sa ma sfatuiti sau sa ma ajutati cu raspunsuri la urmatoarea problema. Sunt un locatar al unui bloc cu 4 etaje... Locuind la etajul ... (vezi toată discuția)